OMILJENA EMISIJA U NOVOM RUHU – novi studio i još eksluzivnije teme i gosti
Foto: Kurir

ne propustite

OMILJENA EMISIJA U NOVOM RUHU – novi studio i još eksluzivnije teme i gosti

Spremite se za novu, uzbudljivu sezonu

Objavljeno:

Krenula je nova sezona na Kurir televiziji. Od 16. septembra otpočeli smo emitovanje jesenje programske šeme. Kao što smo najavili, spremite se za novu, uzbudljivu sezonu, koja vam donosi osvežen program sa jedinstvenim sadržajem, novim emisijama i dobro poznatim, ali i novim licima, koja će vas zabavljati, informisati i inspirisati.

Nastavljamo da postavljamo standarde u svetu medija, pružajući publici najbolje od informativnih i zabavnih sadržaja. Jedna od vaših omiljenih emisija stiže u nedelju, 22. septembra!

Samo opušteno i bez brige! Pod ovom parolom krećemo sa novom sezonom vašeg omiljenog nedeljnog popodneva "Pusti brigu". U novom ruhu i osveženom studiju, naš nezamenjivi tandem koji čine harizmatična novinarka i voditeljka Ljiljana Stanišić i vrhunski kuvar, šarmantni Dejan Šutanovac, neće menjati recept za dobru zabavu.

Pusti brigu
foto: Kurir

Zaboravite na brigu, jer ovde joj mesta neće biti. Kako i sama voditeljka komentariše, na pitanje čime ona udara brigu na veselje – “Pa kako čime? Uz Dekija i naše goste nema brige, samo veselo! Dobra hrana, smeh i muzika, ima li tu mesta za brigu?!

1 / 5 Foto: Kurir

Opusti se i uživaj, baš kako zahteva nedeljno popodne! Kurir televizija, nedelja, 16.10h.

Bonus video:

02:50

Emisija Komšiluk: Luka se povredio u igrici

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.